Om te beginnen

Wie met de auto deel wil nemen aan het verkeer moet de verkeersregels kennen. Voordat je een praktijkexamen of tussentijdse toets aanvraagt moet je daarom geslaagd zijn voor het theorie-examen. Om je goed voor te bereiden op dit examen bij het CBR kun je bij ons diverse studiepakketten aanschaffen of theorieles te volgen.

Examen voorbereiding

Je kunt kiezen uit alleen een leerboek, een boek met oefenexamens, CD-rom met oefenexamens of bijvoorbeeld een pakket met leerboek en kaart voor 15 uur proefexamens via het internet. Bekijk de tarieven. Mocht je na het bestuderen van dit lesmateriaal nog met vragen zitten, dan kun je hiermee natuurlijk altijd bij je rij-instructeur terecht.

We bieden hiernaast de mogelijkheid om theorieles te volgen. Alle stof wordt duidelijk uitgelegd en je doet examentraining Deze is afgestemd op het theorie-examen van het CBR zodat je goed voorbereid op het examen komt.

Theorie examen

Als je de lesstof eenmaal goed tot je hebt genomen is het tijd om het theorie-examen aan te vragen.  Door op de link Lesmateriaal te klikken kan je eenvoudig online je theorie boek en oefenexamens in huis halen. Je mag het theorie-examen al aanvragen als je 16 jaar bent. Je kunt het examen aanvragen via je instructeur, of zelf doen via de website van het CBR. Alvast veel succes!

Lesmateriaal

In onze shop koop je (eenvoudig en snel) online een theorieproduct naar keuze. Veel succes met oefenen!

Bel vandaag nog voor een afspraak!