Om te beginnen

Ons doel is om je zo goed mogelijk voorbereid en veilig de weg op te sturen. De lesuren worden optimaal benut, dat wil zeggen dat je het volle uur les hebt van een vaste instructeur. De eerste les is altijd een introductieles.

Introductieles

Altijd spannend, zo’n eerste rijles. Geen zorgen, bij ons gaat alles stap voor stap. Bij onze eerste kennismaking bekijken we wat je weet en misschien al kunt. Aan de hand daarvan adviseren we je over het lestraject. Je instructeur zal je adviseren.

Bekijk de Tarieven.

Minder stress door tussentijdse toets

Voordat je deelneemt aan het praktijkexamen is er een mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen. Deze toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij-examen. Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid.

Tijdens de toets worden alle examenonderdelen behandeld en getoetst volgens de officiële exameneisen. Na afloop van de toets krijg je van de examinator te horen aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Tijdens de tussentijdse toets krijg je twee bijzondere manoeuvres. Als je deze voldoende hebt uitgevoerd krijg je vrijstelling voor deze onderdelen bij je echte praktijkexamen. Deze vrijstelling is eenmalig geldig.

De lessen

Autorijschool 4 Wheels maakt gebruik van een les-instructiekaart waarop wij precies bijhouden wat we geoefend hebben, wat goed ging, wat we de volgende les gaan oefenen en wat er nog aan komt. Duidelijk en geen verrassingen.

In de auto is een geïntegreerd navigatiesysteem aanwezig waarmee je leert werken, en cruisecontrol om zuiniger te rijden. Verder beschikken we over diverse situatietekeningen om de oefeningen nog duidelijker te maken. We leren je om te gaan met verschillende verkeerssituaties en leren je steeds meer verkeersinzicht te krijgen.

Bel vandaag nog voor een afspraak!